Velg en SmåBo boligmodell på 1 – 2 – 3.

 1. Velg boligmodell / plan
 2. Velg toppdel / takkonstruksjon
 3. Velg bunndel til grunn / tomt

Først finner en den planløsningen / boligmodellen som passer best. Deretter bestemmer en seg for en passende toppdel, før en velger en bunndel tilpasset akkurat din tomt.


 1. Velg boligmodell / plan.
  Modellene våre er designet for å tilby flere funksjonelle og designmessige valg. Ofte er det spesielle behov for brukere som planløsningen må tilfredsstille. Det kan være antall soverom, ekstra plass til gjester eller en liten tomt som fordrer en kompakt fleretasjers løsning. Kanskje er det en modell som er planlagt for å bygges ut som passer best – en vet jo aldri når en får behov for litt mer plass.

 2. Velg en toppdel som gir ønsket plass eller uttrykk
  Noen foretrekker et flatt tak og stilrene linjer, mens andre foretrekker et mer tradisjonelt saltak – gjerne med forskjellig skredde eller vinkel i forhold til bygningen. Noen tenker mest på det estetiske utrykket, mens andre fokuserer mest på det praktiske eller tekniske som muligheter for energiutnyttelse på taket – eller et overbygget inngangsparti.
  For de fleste modellene fra SmåBo har du muligheten til å velge fra flere takfasonger – eller toppdeler som vi kaller det. Da kan boligens uttrykk endres, eller en kan få en utnyttbar hems til disposisjon.

 3. Velg grunndel til grunn / tomt
  Tomter kommer i alle fasonger og har de utroligste plasseringer. Vi vet at det ikke finnes én standardløsning som passer på alle tomter og har derfor løsninger for en grunndel enten du vil plasserer boligen på en støpt såle / plant underlag, på påler på et ujevnt underlag eller en skrånende tomt.

Finner du ikke en modell som passer dine ønsker og behov tar vi gjerne utfordringen med å designe ditt drømmeprosjekt til din tomt.
Ta kontakt med oss her.