Vår minste helårsboligen med Tilgjengelighet etter TEK17

Flatt tak
Pulttak

Saltak

SmåFjord 34 var den første SmåBo-modellen vi designet. Bakgrunnen for idéen var å lage en så liten 2-roms bolig som mulig, og med Tilgjengelighet for at alle skulle kunne bruke den. Boligen var i utgangspunktet tiltenkt for 1-2 person(-er) som studentbolig, men den vil passe like godt til andre — enten det er som eldrebolig, sosialbolig, innvandrerbolig, etablererbolig eller singelbolig. Dette er en bolig med livsløpsstandard og passer for brukere med spesielle behov.

SmåFjord 34 er frittstående — eller leveres som flere i kjede — og kan leveres med flatt tak, pulttak eller saltak. Den kommer i utførelse som fritidsbolig eller fullverdig helårsbolig etter TEK17.

SmåFjord 34 har et romslig kombinert bad/vaskerom og en innvendig bod. Utvendig bod kommer i tillegg. Soverommet har plass til dobbeltseng og fortsatt mulighet for å snu en rullestol. Kjøkken og stue på over 18kvm med plass til en kompakt standard kjøkkeninnredning og en sofakrok, i tillegg til en stor glass skyvedør ut til delvis overbygget terrasse.
Inngangspartiet er også overbygget, og som med terassen har den en enkel levegg.

SF-34-F4
SF-34-F3
SF-34-F2
SF-34-F1
Forrige
Neste
SF-34-P4
SF-34-P3
SF-34-P2
SF-34-P1
Forrige
Neste
SF-34-S4
SF-34-S3
SF-34-S2
SF-34-S1
Forrige
Neste

Fasader flatt tak

Fasader pulttak

Fasader saltak

Modellbetegnelser:

SmåFjord 34 leveres enten som helårsbolig
eller fritidsbolig etter TEK17.

Helårsbolig:

Flatt tak:SmåFjord-34-FU
Pultttak:SmåFjord-34-PU
Saltak:SmåFjord-34-SU

Fritidsbolig:

Flatt tak:SmåFjord-F34-FU
Pultttak:SmåFjord-F34-PU
Saltak:SmåFjord-F34-SU

Bildekarusell